Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

A németországi Beck&Heun cég által kínált föléépített zsalúzia tokrendszere a legmodernebb építési technológia része. Homlokzatba építhető könnyűépítésű moduláris árnyékoló tokok, melyek alkalmasak redőny, zsalúzia, működő vagy fix szúnyogháló fogadására.

Alapanyaga könnyű és környezetbarát polystsrol keményhab . Az energiatakarékos Styropor doboz külső szerelőnyílással ellátva egy extrém hő- és hangszigetelést eredményez. Kialakításának köszönhetően oldalanként 10 cm alátámasztás mellett falazatra építhető, teherviselő áthidalásként, akár a nyílászáróval együtt beépíthető.

A falazatra épített rendszer kimondottan pontos falazási munka mellett építhető biztonsággal! Stabilitását a tokba integrált profilírozott acéllemezek biztosítják. A könnyűépítésű zsalúziaszekrények az építkezés alatt egyszerűen felépíthetőek, rögzíthetőek. 200 cm szélesség felett alátámasztással, az alatt öntartó módon. Előre egyeztetett módon megfelelő méretre alakítható, amivel a beépítési mélység, a kávamagasság egyaránt pontosan pozicionálható. A 10 cm alátámasztás kényelmes helyet ad a falazatba épített szigetelt húzóheveder gyűjtő automatának is. Természetesen a tok alkalmazásával szükségtelenné válik az áthidaló, eltolt áthidaló, vagy a koszorú zsaluzása és szigetelése az adott nyílásokban, "bónuszként" pedig egy tökéletes szigetelésű és stabilitású zsaluzia tokot kaphat az ABLAKABB Bt-től. Fontos további információ, hogy külső megjelenésével és beépíthetőségével azonos fölé épített redőny rendszert is tudunk kínálni, ami lehetővé teszi a hálószobák redőnnyel való sötétítését és a nappali terek zsalúziával történő árnyékolását azonos megjelenésű, magas műszaki tartalmú hőszigetelt tokok beépítése mellett.

 A nyílászáróval együtt építhető rendszer tovább egyszerűsíti az építő feladatát. A falazás teljes magasságban elvégezhető. Az ablakok, erkélyajtók nyílása fölött szintén szükségtelen az áthidalás. Ez esetben alátámasztással, szaluzással kialakítandó a koszorú, vagy a monolit födém. Utána a zsalúzia fogadó tokot az ablakra építve egy ütemben rögzíti és szigeteli az ABLAKABB Bt csapata, teljes felületen biztosítva ezzel a hőhídmentes és stabil nyílászáró és árnyékoló elhelyezést. 

Termék adatok

  • Tok alapanyaga: Polystyrol acélmerevített, hőhídmentes szerkezet
  • Tokvég/csapágy: Rendszerelem, külső szerelhetőséggel
  • Lefutósínek és rezgéscsillapítás: Bázisprofilra oldalról rögzíthető sín
  • Müködtetés: Kézi gurtnis működtetés, Motoros működtetés

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022