SALAMANDER BLUEVOLUTION 82 NYÍLÁSZÁRÓK

Kategória: Prémium megoldások

Ha kompromisszumot keres a magas minőség, a hőhatékonyság és az ár között, tekintse meg a BluEvolution 82 rendszeren alapuló ablakokat, a hőszigetelt ablakok legújabb generációját. Energiatakarékos építkezéshez ajánlott.

 A SALAMANDER BluEvolution82 rendszer kiválasztásakor a standard megoldások mellett ALU burkolatos, vagy felújító keretes termékek kiválasztására is lehetőséget kínálunk.

Az alap profilok teljes felülete mindkét oldalon a Salamander palettáról tetszőleges színnel borítható, az épület kialakításához illően kívül és belül egyaránt. Beépítési mélységét tekintve 82 mm, 6 légkamrás középtömítéses rendszer, ami a maximális légzárás mellett hanggátló szerepet játszik az ablak profiljában. A tokban és a szárnyban egyaránt minimum 1,5 mm-es horganyzott acélmerevítő gondoskodik a nagy méretű nyílászárók stabilitásáról.

Érdemes megemlíteni, hogy a BluEvolution 82 ablakok V-Super technológiával készülnek. Így tudjuk a legjobb minőségű, precíz illesztésű termékeket kínálni ügyfeleinknek. A profilok sarokillesztése gyakorlatilag láthatatlanná válik. A végső hatás döbbenetes, különösen a fóliázott ablakokon.

Az ALU burkolatos változat nemcsak hosszú időre megvédi a nyílászárók külső felületét, hanem színezése a RAL színskála alapján kiválasztva számos homogén színű valódi alumínium külsőt ad az épületnek. Az időtálló külsőhöz az ALU nyílászárókhoz képest jobb hőtechnika és kedvezőbb ár is előnyként társul.

Hőtechnikai tulajdonság:

Uw =0,77 (0,5-ös melegperemes üveggel)

Kinek ajánljuk?

Prémium anyagokból készülő családi és társasházak építéséhez, vagy szigeteléssel egybekötött épületfelújításhoz.

Milyen határidőre számíthat? 

Nagyon gyors! Szezonfüggően 2-4 hét fehér és a legtöbb színes kivitelben is!

Különlegessége:

EXTRA FEHÉR!

Beépítési mélység: 82 mm | Kamraszám tok/szárny: 6 | Alap üvegezés: Szélesség | Maximális üvegezhetőség: 53 mm-ig | Rugalmas tömítések száma: 3 | Külső felület: Műanyag, fóliázott, ALU  | Színválaszték: RAL, fautánzatok | Uw érték alap/max. üvegezéssel: 0,77 (0,5 üveggel) | Hangszigetelés alapüveggel: 34 dB


SALAMANDER BLUEVOLUTION 92

Kategória: Extra lehetőségek

A BluEvolution 92 nyílászárók a SALAMANDER legmagasabb minőségét a 92 mm-es beépítési mélység mellett az akár 61mm (!) beépíthető 3 vagy 4 rétegű üvegvastagság biztosítja.  

Kiemelkedően fényes fehérsége és láthatatlan sarokillesztése nehezen utánozható prémium érzéssel ajándékozza meg Önt.

A Salamander palettáról tetszőleges színnel borítható, 6 légkamrás középtömítéses rendszer, ami a maximális légzárás mellett  kiemelkedő hanggátlással bír. Ablakok és erkélyajtók és bejárati ajtók készülnek a rendszerből, akár Passzív házakhoz alkalmazható paraméterekkel.

Acélmerevítése és vasalatrendszere egyaránt egy kompromisszumok nélküli nyílászárót biztosítanak Önnek. Természetesen alapfelszereltség a hibás működtetés gátló és a résszellőző is.

Beépítési mélység: 92 mm  | Kamraszám tok/szárny: 6 | Alap üvegezés: Szélesség | Maximális üvegezhetőség: 61 mm-ig | Rugalmas tömítések száma: 3 | Külső felület: Fehér műanyag, vagy fóliázott,  | Színválaszték: RAL és fautánzatok | Uw érték alap/max. üvegezéssel: 0,73 (0,5 üveggel) | Hangszigetelés alapüveggel: 34 dB
 

Hőtechnikai tulajdonság:

Uw =0,74 (0,5-ös melegperemes üveggel)

Kinek ajánljuk?

Kimondottan igényes épületek kivitelezéséhez, passzív házakhoz, felső kategóriás társasházakhoz

Milyen határidőre számíthat? 

Nagyon gyors! Szezonfüggően 2-4 hét fehér és a legtöbb színes kivitelben is!

Különlegessége:

Minden tulajdonsága kiemelkedő!


SALAMANDER GREENLINE 76 NYÍLÁSZÁRÓK

Megújult műszaki tartalommal, 2 vagy 3 tömítéssel, 2 vagy 3 üvegréteggel

SALAMANDER GreenLine 76 nyílászárók az erős középkategóriát képviselik. Készülhetnek 2 vagy 3 rétegű üveggel, fehér, fóliázott színes, vagy ALU burkolatos kivitelben. Létezik felújító keretes (RENOVA) termék, valamint bejárati ajtó is.  

Nagyobb projekteken is elfogadható árfekvése és minősége alapján jelenleg a legtöbbet eladott Salamander termék.

A SALAMANDER profilok alapszíne fehérebb, mint az átlagos műanyag nyílászáróké, ezért az épület nyílászáróit ezen a családon belül célszerű kiválasztani. Jó hír, hogy a 82, illetve 92 mm-es rendszerek is kompatibilisek, tehát egy emelő-toló erkélyajtó 82 mm-es szárnyakkal harmonikus összképet fog adni a beépítés után. Mindkét oldalon a Salamander palettáról tetszőleges színnel borítható, az épület kialakításához illően kívül és belül egyaránt. Beépítési mélységét tekintve 76 mm, 5 légkamrás dupla tömítéses rendszer, ami kiváló légzárást biztosít. Megfelelő üvegezéssel 0.97 U érték elérhető ezekkel az ablakokkal.

Az ALU burkolatos változat nemcsak hosszú időre megvédi a nyílászárók külső felületét, hanem színezése a RAL színskála alapján kiválasztva számos homogén színű valódi alumínium külsőt ad az épületnek. Az időtálló külsőhöz az ALU nyílászárókhoz képest jobb hőtechnika és kedvezőbb ár is előnyként társul.

Beépítési mélység: 76 mm | Kamraszám tok/szárny: 5 | Alap üvegezés: 4-16-4Low-E | Maximális üvegezhetőség: 48 mm-ig | Rugalmas tömítések száma: 2 | Külső felület: Műanyag, fóliázott, vagy ALU | Színválaszték: RAL és fautánzatok | Uw érték alap/max. üvegezéssel: 0,97 (0,7 üveggel) | Hangszigetelés alapüveggel: 32 dB

Hőtechnikai tulajdonság:

Uw =0,97 (0,7-es melegperemes üveggel)

Kinek ajánljuk?

Prémium anyagokból készülő családi és társasházak építéséhez, vagy szigeteléssel egybekötött épületfelújításhoz

Milyen határidőre számíthat? 

Nagyon gyors! Szezonfüggően 2-4 hét fehér és a legtöbb színes kivitelben is!

Különlegessége:

EXTRA FEHÉR!


SALAMANDER GREENLINE 76 RENOVA ablakok

Kategória: Arany középút

Egyedülálló  lehetőség a GREENLINE 76 RENOVA ablakok alkalmazása. Ennek a megoldásnak köszönhetően a vásárló modern, ablakrendszert választhat, a régi ablakok kereteinek kibontása nélkül. Speciálisan formázott borda, melynek hossza a beépítési helytől függően 35mm vagy 60mm lehet, ami lehetővé teszi, hogy a régi keretet benn hagyjuk. A beépítés egyszerűségének köszönhetően nem csak a szerkezetek cseréjéhez szükséges időt csökkentjük, hanem elkerüljük az épület homlokzatának cseréje során bekövetkező károsodásának kockázatát és kiküszöböljük a befejező munkák mennyiségét. FONTOS!!! A RENOVA rendszer alkalmazását csak akkor érdemes választani, ha az épület műemlék jellege miatt nem lehetséges a bontásos ablakcsere. Ugyanis a bennmaradó fakeret műanyaggal elburkolva a beszoruló pára miatt fokozottan porladni kezd, továbbá a RENOVA keret hőszigetelése sem közelíti meg a "valódi" ablakokét. 

Másik megoldás a panellakások ablakcseréje, melynek segítségével a takarózás helyett a speciális profil biztosít esztétikus és végleges vízzárt ablakokat.

Hőtechnikai tulajdonság:

Nincs gyári érték

Kinek ajánljuk?

Műemlék épületek ablakcseréjéhez, vagy panellakások problémamentesebbb és eszétikusabb ablakcseréséjéhez.

Milyen határidőre számíthat? 

Nagyon gyors! Szezonfüggően 2-4 hét fehér és a legtöbb színes kivitelben is!

Különlegessége:

EXTRA FEHÉR!Most építkezik? Felújít? Családi házban él? Társasházban, panelban lakik?

Győrben nyílászáróért, redőnyért és egyéb kiegészítőkért keresse az Ablakabb szakembereit!

Kapcsolat


KAPCSOLAT


Beltéri nyílászáró +3630 630 7202

Kültéri nyílászáró +3630 625 0286


Nyitva tartás
Hétköznap 8.00-tól 16.00-ig; Szombaton: 8.00-tól 12.00-ig