Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

    

       Megnyert pályázati támogatás!

       Kedvezményezett neve: ABLAKABB Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

             A projekt címe: Gyakornok Foglalkoztatása az Ablakabb Bt-nél

            A szerződött támogatás összege:  3 663 720 Ft.

 

     A támogatás mértéke : 100 %

     A projekt fizikai befejezése 2019. 10. 15.

     A projekt tartalmának bemutatása:

     Cégünk, 2 fő beépítőt foglalkoztat, akik munkáját fogja kiegészíteni és hatékonyabbá tenni a felvenni tervezett gyakornok. Vállalkozásunk stabil létszámmal dolgozik évek óta, mely a 2 fő beépítő, 4 fő irodai dolgozói létszámot jelent jelenleg. Humánpolitikánk, a biztos és családias légkör biztosítása a dolgozóink számára, melynek keretében szakmailag fejlődni tudnak és a legmodernebb technikákat alkalmazva szolgálják ki a megrendelőinket.

      

     A gyakornok feladata lesz a beépítési technikák elsajátítása, mely egy összetett feladatot jelent. Meg kell tanulnia a beépítési rajzok értelmezését, majd a beépítési szabályok ismeretében, a megfelelő eszközök segítségével kell elvégezni a feladatokat. A beépítő feladata továbbá az ügyfelekkel helyszínen való kommunikáció, valamint a projekt keretében beszerezni tervezett laptop segítségével, adott ügyfél megrendelési állományából való rendelés állapotok tételes ellenőrzése, a gyártói szerver közvetlen elérésével. A beltéri ajtó rendelési adatbázisát online megtekinteni amiben a legyártott ajtókat tételesen ellenőrizni tudja illetve az esetleges reklamációhoz az anyagot munkatársának eljuttassa.Továbbá, például lehetőség lesz az ügyfél részére helyszínen történő kilincsek online rendelésére, vagy egy rendelés módosítására. Nagyon fontos, hogy az árnyékolás technikai berendezések programozási útmutatóit a beszerelés helyszínén online tudják a beszerelők használni, mert minden gyártó különböző, gyakran módosuló programozási útmutatóval rendelkezik, melyek 30-40 oldalas anyagként találhatók meg saját webes felületükön. A gyakornok feladata tehát minden szükséges tudás gyakorlati alkalmazása lesz.

      A gyakornokra vonatkozó kiválasztás folyamatot már elindítottuk, a támogatási kérelem benyújtását megelőzően, és választásunk Borbély Dánielre esett, akinek ugyan vendéglátásszervező végzettsége van (okj:76425942151) nem tud a  szakmájában elhelyezkedni, viszont a mi tevékenységünk nagyon elnyerte tetszését, és így még egy szakmát sajátíthat el a gyakornoki idő alatt, mely a jövőben csak hasznára válik majd, de célunk, hogy ezt a tudást sok-sok évig cégünknél kamatoztassa majd.

      

     Beszerelőink igényes megjelenéséhez cégünk minden esetben munkaruhát használ, melyből 2 garnitúrát a gyakornok számára is szükséges beszereznünk. Ezt anyagköltségként kívánjuk majd elszámolni.

     Sirius Munkanadrág 2 db

     Fioji Mellény 2 db

     Adler Pulóver 2 db

     Pearl Bakancs  2 db

      Az alábbi kisértékű eszközök, pedig a beszerelési munkához szükséges szerszámok:

     Gérvágó:  Asztalosipari fejezőfűrész szögben állítható fejjel és húzószánnal (ajtótokok méretre szabásához)?Merülő körfűrész: Elektromos körfűrész merülő fejjel és vezetősínnel (ajtólap rövidítéshez)

     Vonallézer: Építőipari szintező lézer beltéri használatra, burkolatszintek ellenőrzéséhez Fúrókalapács: Fúró, ütvefúró és véső funkcióval ellátott akkumulátoros eszköz, falba dűbelezésekhez és nyílás alakításhoz Körfűrész: Toló funkcióval bíró vezetővel ellátott körfűrész, tokburkolatok méretre szabásához Orrfűrész: Ajtó és ablak bontásához használható elektromos szablyafűrész

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022