Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

A modern beltéri ajtók szinte kivétel nélkül un. átfogó tokkal készülnek. Az átfogó tok lényege, hogy egy kialakított falvéget "falkávát" átölelve egyszerű, tartós és stabil beépítéssel rögzíthető a nyílásba.

Ehhez szükséges feladat az ajtónyílások körültekintő és pontos megtervezése, megépítése. Az ajtókáva minden esetben lehetőséget biztosít a csavaros rögzítés nélküli PUR habos beépítésre anélkül, hogy az ajtó tokját levágva kelljen korrigálni a kialakítás hiányosságát.

 LAz alábbi képekkel egy segédletet készítettünk Önnek, melyet a tervezőnek, építőnek továbbítva ingyen megelőzhető az utólagosan többnyire pénzbe kerülő és kellemetlenségekkel járó beltéri ajtó nyílások kialakítása. A kávák szélességi mérete oldalanként minimálisan 5 cm, vastagsága pedig egyoldalú kávánál a szemben lévő fal és az áthitaló vakolt vastagságával lesz azonos. 

FONTOS!! Önmagában nem elegendő a kávát megépíteni, annak felépítése után a belső nyílásméretnek megfelelőnek kell lennie a kívánt szabványméretekhez!  Szabványméreteinket másik cikkünk tartalmazza, amit IDE KATTINTVA találhat meg

Természetesen igény esetén készséggel segítünk szakmai tanácsadással is.

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022