Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Tolóajtó készülhet utólag, vagy "előre megfontolt szándékkal". Mi a különbség? Az utólag beépíthető falon kívüli tolóajtó egy kész ajtónyílás egyik oldalára felrögzített felső sínnel, egy alsó vezetőcsappal és esetleg egy oldalsó ütköző-záróelemmel megoldja az Ön kis helyiségében a beltéri ajtó nyitásának alternatív módját (persze, csak ha az ajtónyílás mellett van egy ajtólapnyi szabadon hagyható helye). 

Ezzel szemben az előre tervezett falban futó tolóajtó a falat kiváltó váz formájában kerül beépítésre a belső válaszfalazás, vagy gipszkartonos helyiségkialakítás folyamán. Ezzel az ajtó egyrészt esztétikusan a falba rejtve nyílik-csukódik, másrészt a fal ajtó melletti része is kompromisszumok nélkül bútorozható. Az ECLISSE és a PORTA DOORS rendszereit is kínáljuk Önnek ezekhez a helytakarékos belső ajtó kialakításokhoz. Az ECLISSE falban futó tolóajtó vázak széles választéka minden elképzelésére nyújt megoldást. A falba csukódó ajtók záródása oldalanként és felül kefés záródással vannak ellátva, míg alsó élük az alul egy ponton rögzített vezetőcsap miatt nyitottak, csakúgy, mint az "alap" beltéri nyíló ajtók. A nyíló beltéri ajtó esetében alkalmazható automata küszöb, vagy alsó kefés zárás itt nem opció! Cserében a tolóajtók falban futó változatai olyan széles működési lehetőségekkel kápráztatják el felhasználókat, ami új dimenziókat nyit a belsőépítészeti ötletek megvalósításában. Megtalálhatóak az egy- és kétszárnyú alapváltozatok mellett a szinkronmozgatású dupla ajtók, a fékezett csukódású, vagy automatikusan visszazáró tolóajtók is. Vannak modern, kidolgozott szerkezeteink a falban teljesen eltűnő keret nélküli tokszerkezeteink. 

A falon kívüli tolóajtók választéka is több, mint elég az ABLAKABB Bt kínálatában. A PORTA DOORS ajánlatában a klasszikusabb kivitelű burkolt karnissal szerelt "PORTA" vagy a modern, minimál vonalvezetésű "ALU" tolóajtó szerepel, ugyanakkor az egyedi CPL ajtókhoz is kidolgozott toló sínrendszer áll rendelkezésünkre.

Természetéből fakadóan minden beltéri tolóajtó korlátozottabb lég- és hangszigetelést nyújt, mint egy 3 oldalon gumival tömített beltéri ajtó. Ha a két alaprendszert össze kell hasonlítani, akkor mégis a falon belül építhető ajtók nyújtanak többet, míg a falon kívüli tolóajtók valójában inkább vizuális zárást biztosítanak két helyiség között. Azt, hogy milyen típusú tolóajtót tud választani, több tényező dönti el.

- Mikor születik a döntés? (építkezés elején, vagy végén, illetve utána)

- Milyen funkciókhoz ragaszkodik?

- Mennyit szán a beruházásra? 

- Milyen szállítási határidő felel meg?

- Milyen az épületben a többi belső ajtó?

Ha mindezeket meg tudja válaszolni, vagy konzultálni tud róla cégünkkel, akkor jó eséllyel az Ön számára legelőnyösebb megoldást tudjuk kínálni tolóajtó választékunkból csakúgy, mint egyéb nyílászáróink esetében.

Várjuk érdeklődését. ABLAKABB

 

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 23 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022