Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

KORONAVÍRUS 2.0- TÁJÉKOZTATÓ!

Kedves Partnereink!  

Bővebben: KORONAVÍRUS 2.0- TÁJÉKOZTATÓ!

    

       Megnyert pályázati támogatás!

       Kedvezményezett neve: ABLAKABB Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

             A projekt címe: Gyakornok Foglalkoztatása az Ablakabb Bt-nél

            A szerződött támogatás összege:  3 663 720 Ft.

Bővebben: Pályázat tájékoztató

A modern beltéri ajtók szinte kivétel nélkül un. átfogó tokkal készülnek. Az átfogó tok lényege, hogy egy kialakított falvéget "falkávát" átölelve egyszerű, tartós és stabil beépítéssel rögzíthető a nyílásba.

Bővebben: Beltéri ajtók nyíláskialakítása, kávaépítéssel

Szép, tartós és megbízható. Minden háztulajdonos ilyen garázskaput szeretne. Budapesten is. A hirdetések azonban sok esetben nem a teljes képet mutatják, így érdemes az összes technikai paramétert, illetve a szolgáltatásokat is összehasonlítani.

Bővebben: Garázskapu megoldások Budapest vonzáskörzetében

Fontosabb kérdés hogy hol vásároljon ajtót, ablakot, mint hogy milyen típust vegyen! Ön elhiszi ezt az állítást? Elmondom mi az oka! (és ígérem, őszinteségbogyót is vettem be...)

Bővebben: Honnan vásároljunk ablakot, ajtót?

Mégis a méret a lényeg? - avagy beltéri ajtók nyílásainak méretezése. Az ajtó kiválasztásához fontos szempont lehet hogy milyen választékból, milyen árkategóriában szeretnénk belső ajtókat választani.

El kell különíteni ebben a körben az egyedi méretre gyártható CPL vagy FFS ajtók, valamint a szabványajtók nyílásainak kialakítását.

Bővebben: Mégis a méret a lényeg?!?

Alkategóriák

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021