Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Kívül színes műanyag ablakok, 3 rétegű szigetelő üveggel, harmonika ajtó szerkezetek, fix üvegfalak extra méretben, Alumínium függönyfal, hőhídmentes alu rendszer. A munka különlegességét a nagy méretű és extra súlyú fix üvegtáblák helyszínre emelése  adta, az egyébként gyönyörű hegyi terepviszonyok mellett. Néhányszor megszakadt az Ablakabb teljes emelőgárdája... Győr elit negyedében is kiemelkedő színvonalú épület minőségi nyílászáróit építettük be.

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 28 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022