Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Győr egyik dinamikusan fejlődő városrészében egy szintén dinamikusan fejlődő beruházó társaság megbízását az Ablakabb Bt nyerte el a 2*6 lakásos társasház külső nyílászáróinak szállítására és beépítésére. Fehér 7 kamrás műanyag ablakok és elektromos zárral ellátott főbejárati ajtó beépítése továbbá vakolható alu redőnytokok felszerelése. A feladat az építőipar többi résztvevőjével történt folyamatos egyeztetése mellett sikerült.

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021