Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Győr, Bácsai úton kivitelezett társasház ablakai és ajtói az Ablakabb Bt vállalásában készültek el. Színes műanyag ablakok és szintén színes elektromos zárral ellátott főbejárati ajtó beépítése továbbá vakolható tokos aluredőnyök felszerelése részben kézi, részben motoros működtetéssel. Érdemes megfigyelni az ablakok, redőnytokok és redőnypáncél, valamint a homlokzat színeinek játékos harmóniáját.

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021