Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Magánszemély megrendelőnk Győrújbaráti családi házába többek között egy igazán elegáns  és diszkrét tolóajtót keresett. Az Ablakabb Bt választékában megtalálható ECLISSE Syntesis Line váz nem igényel utólagos burkolást. Gletteléssel és festéssel a gipszkarton falba rejthető. Egy esetleges hiba esetén utólagosan bontás nélkül javítható szerkezetről van szó. A bele épített ajtólap a Porta KONCEPT típus üvegezett változata. Társaságunk a munkát megfelelő előkészítés után a megrendelő gipszkartonosával együttműködve végezte. A végeredmény önmagáért beszél.

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021