Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Kiemelt társasház építő partnerünk az általa készülő lakások vevőivel egyeztetve színvonalas beltéri ajtókat választ az Ablakabb Bt belső ajtó kínálatából. Egyeztetés és helyszíni felmérés után az újjáépülő városnegyedben Porta LINE beltéri ajtó került megrendelésre. Megfelelő nyíláskialakítás és jól működő kapcsolattartás segítette munkánkat A pontos falnyílásokba a megfelelő célszerszámok, szaktudásunk és tapasztalatunk segítségével rutinmunka a beltéri ajtó beépítés

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021