Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Kenenesszentpéter egy természetközeli eldugott falu félúton Csorna és Tét és Pápa között. Innen kaptunk egy jóleső megbízást egy fiatal házaspártól, családi ház belső ajtóinak beépítésére. Az Ablakabb Bt  több körös egyeztetés, helyszíni felmérés után a ház stílusához kimondottan illeszkedő Antracit színű CPL felületű beltéri ajtókat szállított és épített be. A főfalak esetén dupla tokkal építettük kia a szükséges 330 mm falvastagságra megfelelő átfogó tokot. A garázs, valamint a pince elválasztására egy magasabb ellenállású Porta AGAT ajtót szállítottunk, mely alkalmas a két helyiség illetve a lakótér klímájának eltérését elviselni. Ilyen esetben egy faforgács betétes, két oldalon ALU lemezzel védett ajtólapot építünk be. Ráadásként a garázsra egy plusz biztonségi fokozatú cilinderbetétes csapos záras rendszert kínáltunk. A Porta Doors CPL ajtók felülete modern, letisztult kép mellett kiemelkedően karcálló és könnyen tisztítható belső ajtók. Az üvegezett beltéri ajtók esetében a választás a Porta FIT üveges ajtóira esett, amik azonos CPL felülettel, és a helyenként szükséges fényáteresztéssel emelik a lakóház esztétikai és funkcionális színvonalát egyaránt. Megfelelő nyíláskialakítás és műszaki vezetői valamint vevői oldalról is kimondottan jól működő kapcsolattartás segítette munkánkat A pontos falnyílásokba rutinmunka volt a beltéri ajtó beépítés

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 33 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021