Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Győr-Révfalu városrészben kimondottan igényes és ízléses új építésű családi ház nyílászárói. Az Ablakabb Bt a Vevői igényeknek megfelelő Külső ALU burkolattal ellátott helyenként fa, helyenként műanyag szerkezetű JOSKO külső ablakokat és erkélyajtókat szállított és épített be. A bejárati ajtó felső kategóriás JOSKO termék, ami elektromos rúdzárral ellátva kulcs nélküli, ujjlenyomatos nyitást biztosít a ház lakóinak. Rendszerazonos vakolat mögé rejtett tokos zsalúziákkal biztosítottuk az elegáns és hatékony árnyékolást. A beltéri ajtókban a választás a Porta Doors FOCUS ajtócsaládjára esett az új, 3 dimenziós Porta PERFECT felület pedig természetes megjelenésével a lakás belső színvonalát emeli. Megfelelő szakipar és vevői részről is kimondottan jól működő kapcsolattartás segítette munkánkat A pontos falnyílásokba rutinmunka volt a nyílászárók beépítése Győrben.

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021