Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Budapest elegáns kerületében egy családi ház megvásárlása után a vevő újragondolta az eredeti épületet. A nagy lélegzetvétel után megkezdődött az épület átépítése, melynek nyílászáró cseréire az Ablakabb Bt-t kérte fel, immár visszatérő vevőként. A megegyezett határidőre szállított KBE ablakokat a régi ablakok kibontása és a megfelelő nyílások kialakítása után szállítottuk a helyszínre és építettük be. Külön figyelmet érdemel a képen látható kívül színes emelő-toló teraszajtó hatalmas méretével és ezzel ellentétben könnyed működésével. A KBE által kifejlesztett nyílászáró alacsony átlépési magasságú elegáns kijárat a teraszra. Kiegészítő rendelés volt a távirányítással működő elektromos redőnyök szállítása és beépítése. Az Ablakabb (mint általában) ezt a feladatot is referencia minőségben végezte el.

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 21 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021