Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Mosonmagyaróvár (népszerűbb nevén MÓVÁR) Hunyadi Mátyás holló- és feketesereg-tulajdonos királyunkról elnevezett, ámde korunknak megfelelően évente többször új tantervekkel ellátott intézményének egy részében felkérte az Ablakabb Bt-t ablakcserére. A rövid határidőre szállított SCHÜCO ablakok beépítése a régi ablakok kibontása után történt meg. Az Ablakabb Bt munkatársai mellett általunk megbízott (mert megbízható) alvállalkozó gipszkartonos kávajavítással és gletteléssel fejezte be a feladatot gyorsan és a vevők szerint is kiváló minőségbenA pontos felmérés és még pontosabb gyártás után a beépítést mintegy három nap alatt végeztük el, ráadásul a téli szünetben, hogy ifjúságunkat ne zavarjuk a hatalmas ismeretanyag megszerzésében a tanórákon, illetve a facebook-trollkodásban a szünetekben...

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021