PROFINE 76 MD ABLAKOK

Kategória: Arany középút 

KÖMMERLING - KBE - PROFINE 76 MD ABLAK 

KÖMMERLING és KBE 76 MD (középtömítéses) valamint a KBE 76 AD (szélső tömítésesablakok és erkélyajtók vitathatatlan minőségi előrelépést jelentenek a nyílászárógyártásban. Külsőre mindkettő letisztult, modern minimál-formákkal készül. Az ablakot kinyitva tűnik fel az első és egyetlen látható különbség. Ez a középtömítés, ami egyrészt egy harmadik tömítéssor, másrészt hanggátló és vízgátló az ablak profiljában. A KBE 76 MD tok és szárny is 6 légkamrás. A tokban és a szárnyban egyaránt minimum 1,5 mm-es horganyzott acélmerevítő gondoskodik a nagy méretű nyílászárók stabilitásáról. Az ABLAKABB Bt legrégibb ablakgyártó partnere több, mint egy évtizede folyamatosan bizonyítja, hogy ablakai stabil és garantáltan megbízható nyílászárók.

Ablakrendszereink fix, nyíló, bukó-nyíló elemei mellett a toló-bukó és emelő-toló ajtók, valamint bejárati ajtók is készülnek, egyedi méretre.

Kinek ajánljuk?

Családi és társasházak építéséhez, vagy épületfelújításhoz

Milyen határidőre számíthat? 

Szezonfüggően 4-8 hét fehér és 6-10 hét színes kivitelben

Három rétegű üvegezhetőség 44 mm -ig. Keskeny, 116 mm előnézeti szélesség Elegáns 15° lejtésű él. Kiemelkedő hatékonyságú három soros tömítés. Nagyon jó hő- és hangszigetelés a 6-kamra felépítésnek és a tok és szárny nagy beépítési mélységének köszönhetően. A választható fautánzat, vagy modern egyszínű dekorfóliák mellett ALU-klipszes felülettel, akár egyedi színben is rendelhető.

Kinek ajánljuk?

Prémium épületek, passzívházak nyílászáró rendszere

Milyen határidőre számíthat? 

Szezonfüggően 6-8 hét fehér és 6-10 hét színes kivitelben


PROFINE 88 ABLAKOK

Kategória: Extra lehetőségek

A 88 mm-es Kömmerling, vagy KBE profil 6 légkamrás, középtömítéses felső kategóriás nyílászáró rendszer. Modern, letisztult, szögletes forma, esztétikus szürke gumitömítéssel. Merevítése horganyzott acél zártszelvény a kiváló alaktartás érdekében. Széles légkamrái és háromszoros tömítése a hő- és hangszigetelést is segítik. Síma, tisztításbarát felületek, ráadásul újrahasznosítható termékek. Kényelmes, egykezes működtetés Roto vasalatrendszerrel.

A rendszer eltérő szélességű profiljai között ablakerkélyajtóbejárati ajtó kialakítására alkalmazható termékek is kompromisszumok nélküli gyártást tesznek lehetővé. Ugyancsak megtalálható a választékban az ALU burkolatos műanyag nyílászáró változat is. Természetesen a RENOLIT fóliák széles spektrumából is tudunk kínálni külső, vagy két oldalon színes nyílászárókat.

KBE és a Kömmerling a környezetvédelmet is szem előtt tartva GREENLINE névvel jelöli az ólom- és kadmiumtól mentes műanyag ablak profiljait.

ABLAKABB BT. - NYÍLÁSZÁRÓK, BELTÉRI AJTÓK, ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA GYŐRBENKAPCSOLAT


Beltéri nyílászáró +3630 630 7202

Kültéri nyílászáró +3630 625 0286


Nyitva tartás
Hétköznap 8.00-tól 16.00-ig; Szombaton: 8.00-tól 12.00-ig


Kérdése van? Kollégáink állnak a rendelkezésére!


+36-96/618-748


Nyitva tartás
Hétköznap 8.00-tól 16.00-ig; Szombaton: 8.00-tól 12.00-ig