Termék adatok

  • Tok alapanyaga: Polystyrol acélmerevített, hőhídmentes szerkezet
  • Tokvég/csapágy: Rendszerelem, külső szerelhetőséggel
  • Lefutósínek és rezgéscsillapítás:Bázisprofilra oldalról rögzíthető sín
  • Működtetés:Kézi gurtnis működtetés, Motoros működtetés

A németországi Beck&Heun cég által kínált föléépített zsalúzia tokrendszere a legmodernebb építési technológia része. Homlokzatba építhető könnyűépítésű moduláris árnyékoló tokok, melyek alkalmasak redőny, zsalúzia, működő vagy fix szúnyogháló fogadására.

Alapanyaga könnyű és környezetbarát polystsrol keményhab . Az energiatakarékos Styropor doboz külső szerelőnyílással ellátva egy extrém hő- és hangszigetelést eredményez. Kialakításának köszönhetően oldalanként 10 cm alátámasztás mellett falazatra építhető, teherviselő áthidalásként, akár a nyílászáróval együtt beépíthető.

A falazatra épített rendszer kimondottan pontos falazási munka mellett építhető biztonsággal! Stabilitását a tokba integrált profilírozott acéllemezek biztosítják. A könnyűépítésű zsalúziaszekrények az építkezés alatt egyszerűen felépíthetők, rögzíthetők. 200 cm szélesség felett alátámasztással, az alatt öntartó módon. Előre egyeztetett módon megfelelő méretre alakítható, amivel a beépítési mélység, a kávamagasság egyaránt pontosan pozícionálható. A 10 cm alátámasztás kényelmes helyet ad a falazatba épített szigetelt húzóheveder gyűjtő automatának is. Természetesen a tok alkalmazásával szükségtelenné válik az áthidaló, eltolt áthidaló, vagy a koszorú zsaluzása és szigetelése az adott nyílásokban, "bónuszként" pedig egy tökéletes szigetelésű és stabilitású zsaluzia tokot kaphat az ABLAKABB Bt-től. Fontos további információ, hogy külső megjelenésével és beépíthetőségével azonos fölé épített redőny rendszert is tudunk kínálni, ami lehetővé teszi a hálószobák redőnnyel való sötétítését és a nappali terek zsalúziával történő árnyékolását azonos megjelenésű, magas műszaki tartalmú hőszigetelt tokok beépítése mellett.

 A nyílászáróval együtt építhető rendszer tovább egyszerűsíti az építő feladatát. A falazás teljes magasságban elvégezhető. Az ablakok, erkélyajtók nyílása fölött szintén szükségtelen az áthidalás. Ez esetben alátámasztással, zsaluzással kialakítandó a koszorú, vagy a monolit födém. Utána a zsalúzia fogadó tokot az ablakra építve egy ütemben rögzíti és szigeteli az ABLAKABB Bt csapata, teljes felületen biztosítva ezzel a hőhídmentes és stabil nyílászáró és árnyékoló elhelyezést.