EMELŐ-TOLÓ ERKÉLYAJTÓ

A műanyag nyílászárókkal szemben a modern építészet új követelményeket támaszt. Fontossá vált a jó hőtechnika mellett a hatalmas, világos belső terek, melyek szinte észrevétlenül folytathatók egy teraszban is. Ennek az elvárásnak felel meg a rendszerazonos emelő-toló erkélyajtó. Kiemelkedő termékünk a SALAMANDER emelő-toló ajtó, melyek 82 mm szárnyvastagsággal, masszív szerkezettel és innovatív tömítési szigetelési technikával maximálisan kihasználható termékek. Emellett a PROFINE CSOPORT KÖMMERLINGKBE PREMIDOOR rendszerekhez is található színben és formában azonos emelő-toló vasalattal ellátott nyílászáró. EMELŐ-TOLÓ ajtóink különlegessége, hogy a toló-bukó erkélyajtó mérethatárait is túlszárnyalva építhető belőle könnyedén működtethető teraszajtó. Az óriási üvegfelületek a lakótérbe hozzák a külső terület hangulatát, anélkül, hogy annak hátrányait tapasztalnánk. Beépítési mélysége speciális, mivel itt két, egymással párhuzamosan épített nyílászáró profil helyezkedik el. Nyitott állapotban sem foglal helyet a belső térből, mivel saját tokján belül fut. Az emelő-toló rendszer küszöbszerkezete alacsony, a padlóvonaltól 0-3 cm is lehet azonos külső-belső szint esetén. Így az emelő toló ajtó kiküszöböli a toló-bukó ajtók másik hátrányát, a magas átlépést is. Az emelő-toló ajtók tömítése a modern nyílászárószerkezeteknél légtömítésben és hőszigetelésben is megfelel a többi típusú ablak és ajtórendszer minőségének. 


TOLÓ-BUKÓ ERKÉLYAJTÓ

Műanyag ablakrendszereink többségéhez rendszerazonos kiegészítő a nagy felületek nyílászáróinak egyike, a toló-bukó erkélyajtó. A Profine Kömmerling és KBE  76 és 88 mm-es, valamint a SALAMANDER 76; 82 és 92 rendszerekhez is található színben és formában azonos toló-bukó vasalattal ellátott nyílászáró. Ezek előnye, hogy messze a hagyományos bukó-nyíló ablakok szárnymérete felett gyártható, így a kevesebb osztás nagyobb egybefüggő üvegfelületeket enged beépíteni. Zárt állapotban tömítésrendszere azonos az általános nyílászárók körbefutó tömítéseivel és zárása is ugyanúgy történik, mint egy bukó-nyíló ablaknak. Nyitott állapota viszont nagyon kicsi helyet foglal, így a helyiségben helytakarékos nyílászárót kapunk. Vasalatrendszeréből adódik egyetlen hátránya, hogy lapos küszöb megoldás ezeknél az ajtóknál nincs, csak egy tokküszöb a lehetőség, amit át kell lépni. 

ABLAKABB BT. - NYÍLÁSZÁRÓK, BELTÉRI AJTÓK, ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA GYŐRBENMost építkezik? Felújít? Családi házban él? Társasházban, panelban lakik?

Győrben nyílászáróért, redőnyért és egyéb kiegészítőkért keresse az Ablakabb szakembereit!

Kapcsolat


KAPCSOLAT


Beltéri nyílászáró +3630 630 7202

Kültéri nyílászáró +3630 625 0286


Nyitva tartás
Hétköznap 8.00-tól 16.00-ig; Szombaton: 8.00-tól 12.00-ig