EKO SUN 70 NYÍLÁSZÁRÓK

Kategória: Praktikus választás

Belépő szintű nyílászárók kínálata 70 mm-es beépítési mélységű EKO SUN ablakainkkal indul. Ami egy szűk évtizeddel ezelőtt még felső középkategóriát képviselt, az mára a megnövekedett hőtechnikai elvárások miatt jóval hátrébb pozícionálódott.

Mit jelent ez? Új építésű házak kötelező szigetelési elvárásainak már három rétegű üvegnél is legalább 76, de inkább 80 mm feletti profilvastagság szükséges. A vékonyabb profilokba kevesebb üveg(légrés) fér, ezért a hőátbocsájtás romlik. Ez egy 20 cm szigetelésű épületen az ablakok kereteinél hőhidat, páralecsapódást, végső soron penészedést okozhat.

DE! egy szigeteletlen panelépület, vagy hagyományos családi ház ablakcseréje esetén az EKO SUN 3 rétegű üveggel bőven túlteljesíti az elvárásokat.

Az ablakok U értéke a hagyományos nyílászárókhoz képest ötödére csökken. Lényegesen javul az épületben a komfortérzet, tökéletes légzárás váltja fel a korábbi tömítetlen nyílászárókat, vagyis összességében akár 30 % energiafelhasználást takaríthatunk meg. Az egyre emelkedő fűtési költségek mellett ez gyors megtérülést és tartós előnyöket hoz.

Az EKO SUN profilok 6 légkamrás, 70 mm-es letisztult tervezésű profilok. Két rétegű 24 mm-es, vagy három rétegű 36 mm összvastagságú alu távtartós  üveggel kínáljuk. Színében a fehér mellett rengeteg külső, vagy két oldali fóliázást tudunk kínálni, gyors határidőkkel. 

Az egyszerű ablakcserék mellett csarnokok, üzemépületek, lépcsőházak és egyéb projektek ablakozásánál is vállalható rendszert kínálunk, kimondottan versenyképes árakon.

Saját erkély, balkon és bejárati ajtó is megtalálható a kínálatban.

Panellakások ablakcseréjének költségkímélő és esztétikus módja az EKOSUN 70 RENOVA profilrendszere, ami egy oldali takarást kiváltva kínál stabil és esztétikus megoldást.

Hőtechnikai tulajdonság:

Uw =0,96 (0,7-es melegperemes üveggel)

Kinek ajánljuk?

Hagyományos szerkezetű épületek, panellakások, csarnokok, üzemépületek, lépcsőházak ablakozásához

Milyen határidőre számíthat? 

Nagyon gyors! Szezonfüggően 2-4 hét fehér és a legtöbb színes kivitelben is!

Különlegessége:

Árbajnok!

Beépítési mélység: 70 mm | Kamraszám tok/szárny: 6 | Alap üvegezés: Szélesség | Maximális üvegezhetőség: 24-36 mm-ig | Rugalmas tömítések száma: 2 | Külső felület: Műanyag, fóliázott | Színválaszték:  fautánzatok | Uw érték alap/max. üvegezéssel: 1,4 -0,96 | Hangszigetelés alapüveggel: 32dB


Most építkezik? Felújít? Családi házban él? Társasházban, panelban lakik?

Győrben nyílászáróért, redőnyért és egyéb kiegészítőkért keresse az Ablakabb szakembereit!

Kapcsolat


KAPCSOLAT


Beltéri nyílászáró +3630 630 7202

Kültéri nyílászáró +3630 625 0286


Nyitva tartás
Hétköznap 8.00-tól 16.00-ig; Szombaton: 8.00-tól 12.00-ig