ALUPLAST NEO ABLAKOK

Kategória: Gazdaságos választás

ALUPLAST IDEAL NEO 76 ABLAK 

A nagymultú ALUPLAST német nyílászáró profiljai kidolgozott és kipróbált rendszerek. Gondos, innovatív tervezéssel az IDEAL NEO nemcsak masszív, esztétikus és modern, de megfelelő ár-érték arányával jelentős lehetőségeket kínál a Projekt piacon is. Az IDEAL NEO alapváltozatban dupla szélső tömítéssel és 24 mm-es kétrétegű szigetelő üveggel készülnek. VISZONT! Opcionálisan harmadik (középső) tömítést, hőhídmentes merevítést, valamint háromrétegű üvegezést is kaphat. Ezekkel felöltöztetve már alkalmas modern, alacsony energiafelhasználású épületek ablakozására is és a jó ár még mindig megmarad! A színes ablak szintén nem kihívás, Külső, vagy külső-belső fóliázott felületek is kedvező áron elérhetőek. A tokban és a szárnyban egyaránt gyári tervezésű horganyzott acélmerevítő gondoskodik a nagy méretű nyílászárók stabilitásáról. SIEGENIA vasalatrendszere az alapvető extrák (hibás működés gátló és sésszellőző) felszerelhetőek minősített biztonsági elemekkel pl: gombafejes záródással is. Az ABLAKABB Bt lengyelországi vezető ablakgyártó partnere 25 éve bizonyítja, hogy ablakai stabil és garantáltan megbízható nyílászárók.

Kinek ajánljuk?

Társasházak  és közösségi épületek építéséhez, családi házakhoz, vagy épületfelújításhoz

Mi a különlegessége?

A z opcionálisan rendelhető beragasztott üveg (bonding inside) technológia kivételes statikus és hőtechnikai jellemzőkkel látja el a nyílászárókat.

Milyen határidőre számíthat? 

Szezonfüggően 3-5 hét fehér és színes kivitelben.

Három rétegű üvegezhetőség 52 mm -ig. Keskeny, 115 mm előnézeti szélesség Modern sarkos élek. Két- vagy három soros tömítés. Beragasztott üveg technológia. V-Perfekt sarokillesztés Nagyon jó hő- és hangszigetelés. A választható fautánzat, vagy modern egyszínű dekorfóliás felülettel is rendelhető.

ABLAKABB BT. - NYÍLÁSZÁRÓK, BELTÉRI AJTÓK, ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA GYŐRBENKAPCSOLAT


Beltéri nyílászáró +3630 630 7202

Kültéri nyílászáró +3630 625 0286


Nyitva tartás
Hétköznap 8.00-tól 16.00-ig; Szombaton: 8.00-tól 12.00-ig


Kérdése van? Kollégáink állnak a rendelkezésére!


+36-96/618-748


Nyitva tartás
Hétköznap 8.00-tól 16.00-ig; Szombaton: 8.00-tól 12.00-ig