Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

Az alábbi néhány kilincsek a vásárlási mennyiségünkre tekintettel folyamatosan kiemelten jó árban tudjuk Önnek kínálni.  Thema, Arco, Gino, (más néven: Metro, Cuba, Swing) kilincseket beltéri (BB) zárhoz való rozettával, valamint WC záras, vagy cilinderzáras (PZ) kivitelben ajánljuk.

ÁRAZÁS ALATT!!! Érdeklődjön bemutatótermünkben.

Rendelésre vásárolható, készletet nem tartunk!

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 67 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2018